perjantai 31. elokuuta 2012

Tahdon kiittää tunnustuksista

Olen saanut pari tunnustusta, mutta kun harvakseltaan olen käynyt tässä luontokuva blogissa, niin meinasivat mennä ihan ohi suun;)

Tunnustukset pitäisi lähettää uusille blogeille, mutta kun olen niin "tuhma", niin tuon velvoitteen ohitan ja kiitoksin ja halauksin otan vastaan;)

Laitan vaikka ensimmäisenä Jaanan


Lähettäjä siis Jaana Toinen tunnustus tuli KivenhengeltäTähän tunnustukseen kuuluu myös 7 paljastusta, jotka voisin kertoa, siis:

  1. Suunnittelen tekeväni asioita, mutta monesti ne jää sille suunnittelun asteelle. Asiat eivät vain mene niinkuin toivoisi.
  2. Nyt minulla on aikaa, mutta en osaa käyttää sitä "tehokkaasti" hyödyksi.
  3. Uskon olevani ikuinen taivaanrannanmaalari.
  4. Kun innostun jostain asiasta, niin se menee hetkellisesti ihan liiallisuuksiin, mutta pian huomioni on suunnattu muualle.
  5. Nuo innostuksen kohteeni eivät arjen käytäntöihin, vaan ne ovat, joku voisi sanoa, että ns. turhakkeita.
  6. Uskon, että juuri nuo turhakkeet ovat auttaneet monissa kiperissä paikoissa. Säilyttämään  jonkinlainen mielenrauha, ne ovat siis eheyttäneet.
  7. Huomaan, että nyt on meneillään sellainen pohdiskeleva vaihe. Kai se liittyy vuodenvaihteen muutokseen, mutta hyvällä tavalla.

Kiitokset vielä kerran näistä tunnustuksista ja pahoittelut, että ne jää lähettämättä eteenpäin.

1 kommentti:

  1. Aika on arvokasta, siksi sitä ei saisikaan tuhlata liiallisella tekemisellä ja touhulla. Ajattelu ja oleminen on tärkeää. Joskus taivaanrannan maalailu hyväksytään, mutta kaikki hyödyllinen on syytä unohtaa. Olet aivan oikeilla jäljillä. Tunnustuksiakin on jo niin paljon liikkeellä, ettei haittaa, vaikka et jatkakaan. Hyvää syksyn alkua.

    VastaaPoista