lauantai 28. marraskuuta 2009

Combin innoittamana

Tämän kuvan otin kuluvan kuun 18 päivänä, illan pimeydessä. Pidin tästä kuvasta, tai oikeammin värimaailmasta, vaikka on hieman liian räiskyvä.
Nyt sitten  laitoin sen tänne blogiin Uuvanan ja Lassin innoittamana, jotka ovat kirjoitelleet tuosta abstraktista kuvasta.
Tätä kuvaa en ole mitenkään "sorkkinut", se on aidosti abstrahoitu.
Samana iltana otettu toinen kuva.
Valon lähteenä oli vain ulkovalo ja se varmaan sai aikaan tuon keltaisen yleisvärin.
Kun joskus harrastelen tuota maalaustakin, niin näitä voisin käyttää tauluissa innoittajana. Siis vain innoittajana, en tekisi suoraan näistä maalauksia, värimaailma on hiukan raju.Tai oikeastaan, mikä ettei näinkin kävisi. Tuo edellinen kuva on kyllä "kirkuva", mutta tämä oikeastaan aika rauhallinen.

4 kommenttia:

 1. Hienoa rytmiä kuvissasi! Alemmassa enemmän vastakohtia, siksi tykkään siitä vielä enemmän, jos nyt voi kahdesta hienosta edes valita :-)
  Jostain idea aina maalaukseen lähtee, näissä olisi tosiaan ideaa jatkolle.

  Grrrr, minä ole allerginen nykyisin maaleille, paitsi vesivärille. Se on hieno väline, myönnän. Vähän kutkuttaisikin, mutta katsotaan, miten tämä joulu tästä pukkaa. Nyt on ollut tuota Marraskuun selätystä, se on ollut hauskaa ja jännää luomista ja luovimista :-)

  VastaaPoista
 2. Kauniisti väri tulee esille näissä kuvissasi. Meillä keltaisen oranssinen katuvalo tekee lumenkin oranssin väriseksi.

  VastaaPoista
 3. Hienot kuvat.
  Joskin mä tykkäsin alimmaiseta enemmän, ei ottanut niin silmiin, kui ylin hehkuva kuva!
  Näistä voisuit kyllä maalata meile kuvan, olisikin hieno verrata valokuvaan.

  VastaaPoista
 4. Hei hienot kuvat!
  Molemmista pidän kovasti, jotenki tuo ensimmäinen oli nyt marras-pimeillä raikkaudessaan erityisesti suosikkini. Onko siinä jotakin kasveja tai pensasta/oksia? Utelias kun olen.

  Combissa on tosiaan jatkuvasti toinen toistaan hienompia kuvia Lassilla ja Leenalla. Aina nostan hattua!

  Kameralla on joskus hauska leikkiä, kokeilla mitä syntyy kun pyörittää ja kierittää ja huiskii. Digikamerat ovat siinä kyllä taivaallisia, kun voi "valottaa" vaikka kolmetuhatta "ruutua" eikä tarvitse kauhistella filmin kehityshintoja.

  VastaaPoista