maanantai 23. marraskuuta 2009

Viellä kerran "villaa"


Tässäpä viellä tuota outoa "villaa".
Laitoin Suomen Luontolehteen kysymyksen, josko tietäisivät mitä tämä on, sain vinkin Uuvanalta, että siellä vois olla vastaus kysymykseen.
Sieltä tuli vastaus, että joulukuun numerossa Kysy luonnosta-palstalla on " villasta" juttua ja silloin salaisuus paljastuu.


6 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä tosi uskomattomalta ja ihmeelliseltä. Hienoa kun olet ottanut selvää. Kerrot sitten aikanaan varmaan meillekin :-)

  VastaaPoista
 2. Voi, kiva, nyt sitten saadaan kuulla, mitä tämä villa on oikeen!
  Kiinnostavaa...jään innolla oottaan vastausta!

  VastaaPoista
 3. Ihmeellisen näköistä. Muistahan sitten kertoa, mitä oli, kun kuulet vastauksen.

  VastaaPoista
 4. Ilman muuta laitan vastauksen, kun itseänikin kiinnostaa kovin mitä tämä on. Se lehti ilmestyy vasta 18 joulukuuta, joten tässä saa odotella kuin joulupukkia, joka tuo sitten tiedon tullessaan.

  VastaaPoista
 5. Jippii nyt vaan jännityksellä odotamme pukin luontotieto-tuomisia! (Ei muuten mikään hullumpi lahjaidea). yt muistetaan olla kaikki oikein kilttejä että pukki meidät villavastauksella palkitsee. ;)

  Tosi mukavaa että ottivat aiheen lehteen. :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin törmäsin sattumalta viikoloppuna tällaisee "villaoksaan". Yhtä hyviä kuvia en saanut kuin sinulla, mutta samanlaista "ainetta" näytti olevan - tosin oli pakkassää niin haituvat eivät kovin pehmoisia olleet.
  Nyt edelleen jännityksellä odotetaan vastausta!

  VastaaPoista