maanantai 5. heinäkuuta 2010

Kultasiipi, sinisiipi


Nimet voi korjata, jos olen tunnistanut perhoset väärin.
LoistokultasiipiNiittysinisiipi naaras
9 kommenttia:

 1. Kauniita ovat! Mulla on tuo perhostuntemus todella huonoa, tunnen vai ihan muutaman.. Perhosia olisi ihana kuvailla makrolla, mutta hyvä jos millään tahtoo kuvaa saada ;)

  VastaaPoista
 2. Nämä kuvat otin sillä zoomilla (18-200), makrolla saisi tarkempia. Ajattelin,etten ala perhosia kuvaileen,mutta on sen verran haastava kohde, että täytyy kokeilla. Kyllähän tässä laji tuntemus kasvaa.

  VastaaPoista
 3. Kauniit perhoset sait kuvattua, kesän ensimmmäinen kultasiipi ainakin minulle. Täällä oli ennen paljon kultasiipiä, mutta jostain syystä ne ovat melkein kokonaan kadonneet.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia, kultasiipi kaunis, nimensä veroinen kaunokainen. Kyllä, perhosten kuvaaminen on aika haastavaa puuhaa.

  VastaaPoista
 5. Tosiaan, olemme siirtyneet perhosen aikaan. Tulee mieleeni vähän surumielinen laulu, Balladi apolloperhosesta, joka laulaa Kristina Hautala.

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavia kaikki, hienoja kuvia taaskin.

  VastaaPoista
 7. Voi, niin kauniita kuvia perhosista!
  Mäkin näin tänään varmaan ton kultasiipiperhosen, se oli ainakin sellanen oranssi pieni perhonen.. mutta ei tullut kysymykseenkään, että olis kuvattavaksi jäänyt!
  Mutta nyt alkaa ukkostaan, pitää varmaan sulkea kone!

  VastaaPoista
 8. Minä vain katselen ja nautin, en tunne näitä lainkaan. Eivätkä ne ollenkaan lennä minun kamerani eteen. Mahtaako johtua siitä, etteivät ne käy kylvyssä lammessamme :-D

  VastaaPoista