tiistai 31. elokuuta 2010

Ikkunan takana käy vilske

Nyt pitää pitää kiirettä, jos meinaa pihlajanmarjoja saada. Rastaat lentelevät tiuhaan puun oksille ja marjat menevät ahnaisiin masuihin. Suotakoon se heille, mutta kyllä minäkin vielä niistä osani nappaan. Juuri eilen mietiskelin, että pistän pakkaseen hiukan pihlajanmarjoja, sitten talvella syöttelen punatulkkuja ja ehkäpä tilhetkin pistäytyvät. Pihaan ei jää kyllä rastaiden jäljiltä puihin mitään. 8 kommenttia:

 1. Onko siellä pihlajamarjat jo punaisia?
  Meillä ei vielä.
  Kaunista.

  VastaaPoista
 2. Siinäpä ei kauaa nokka tuhise, kun rastasparvi on puun tyhjentänyt!
  Nyt eivät vielä tule huppeliin, kuten tilhet myöhemmin syötyään käyneitä marjoja.
  Meillä olisi linnuille aidallinen aronianmarjoja, mutta vielä ei ole ruokailijoita näkynyt.
  Ihanat syksyisen kirpeät kuvat ♥

  VastaaPoista
 3. Ehkä menevät ihan oikeisiin suihin (nokkiin). Lienevät rastaat nautiskelleet ne harvat omenat mökin puistakin. Antioksidanttiannos kerrassaan.

  VastaaPoista
 4. Nyt taitaa tosiaan käydä meillä niin, että rastaat ehtivät säilöä nämä ennen meitä! Mutta hyvä idea tuo pakastaminen, pitää katsoa vieläkö ehtisi.

  VastaaPoista
 5. Kuvasitkos nämä uudella putkellasi? Hyvät kuvat ja happamat marjat. Kypsiä ovat jo täälläkin, mutta ovat saaneet olla vielä suhtkoht rauhassa. Taidanpa tehdä kuten kirjoitit, pistän vähän marjoja jemmaan. Pakastin mokoma vaan on niin tupaten täynnä...

  VastaaPoista
 6. Kivat kuvat rastaasta, nyt tiedän, kuka meilläkin marjoja verottaa. Taidan tehdä samoin kuin sinä eli muutaman marjapussin yritän ahtaa pakastimeen. Talvella olisi mukava seurata, kenelle marjat kelpaavat.

  VastaaPoista
 7. Upeat kuvat rastaista, no pitäähän niidenkin elää :D
  Tilhiä en kerkiä kuvat, varmaan saan täällä niitä ihailla, toivon mukaan :D

  VastaaPoista
 8. Tuolla pitkällä otin ja ikkunan läpi, joten on monet lasit välissä. Täytyy muistaa pestä nuo lasit, sitä tulee kuitenkin harrastettua tuota ikkuna kuvausta talven aikaan.

  VastaaPoista