torstai 24. helmikuuta 2011

Talven koittelemukset

Kokeilin hieman noita kuvan yhdistelmiä. Ei tietenkään olisi pitänyt ensimmäistä kokeilua tänne lykätä, mutta tässä se nyt on.

Kuvalla yritän tulkita , kuinka talvi on piikki linnun elämässä, se voi satuttaa.


7 kommenttia:

 1. Aika mielenkiintoinen... koskettava, ehkä rajukin kuvaus. Kiitos että laitoit ensimmäisesi näytille; ei kun lisää vaan :)Sinun taidoillasi voi olla odotettavissa vaikka mitä upeaa!! *ei mitään paineita =))*

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jaana kannustuksesta ja kauniista kommentistasi.

  Näitä kuvankäsittely juttuja teen aina silloin tällöin, kun ei voi muutakaan tehdä. Harjoittelen tuota muokkausta ihan näillä alkeellisilla menetelmillä.

  VastaaPoista
 3. Onpa mielenkiitoista.
  Asiat voi todella tulkita kuvilla ilman sanoja.
  Sinulla on siihen taito.

  VastaaPoista
 4. Erikoinen, erikoinen...kuva

  Oletko huomannut, että ruokintapaikalla ei käy enää entinen vilske vaikka pakkaset vielä paukkuvat. Ilmeisesti lisääntynyt valoisuus antaa linnuille enemmän aikaa löytää ruokaa ominpäin, au naturel.

  VastaaPoista
 5. Hyvin olet toteuttanut kuvan, juuri sellaisen mielikuvan sankin piikin nähdessäni. Lintusten ääniä kuuluu tosiaan laajemmalta alalta, eikä ruokintapaikka ole niin ruuhkainen. Linnut ovat myös alkaneet ääntelemään enemmän, pieniä varovaisia tityy-ääniäkin jo kuuluu.

  VastaaPoista
 6. Kyllä, näin se näkyy käyneen. Nyt niiden reviiri pihassakin on laajentunut, eivät istuksi vain lähimmässä puussa. Hakeutuvat aamusellakin sinne missä aurinko ensimmäisenä lämmittää.

  VastaaPoista
 7. Kiva yhdistelmäkuva, lisää vain tällaisia :)

  VastaaPoista