tiistai 28. helmikuuta 2012

Tuiskupäivän väriläiskätKeltasirkut loistivat sembramännyssä kuin jotkin paratiisin linnut ikään. Kai ne hakivat ruokailun välillä hieman suojaa, sillä ilma oli väliin lumipöllyä täynään.


8 kommenttia:

 1. Katsoin ensin, että mikä ihme sulla siellä kukkii =DDD Tosiaan ovat kuin kanarialinnut oksilla. Kovin ovat kauniin keltaisia.

  VastaaPoista
 2. Noita sirkkuja oli puussa melkoisesti ja osa tuollain hyvin tarjolla. Kyllä noille eväs maittaa, onneksi olen varannattu apetta, ettei ihan heti lopu;)

  VastaaPoista
 3. Käsittämätön määrä, tai sanotaanko niin, että tuollainen määrä värikkäitä lintuja kyllä erottuu ja selvästi. Hieraisin tosin ensin silmiäni, mutta tottahan tuo kuva on. Voi hyvä tavaton sentään...:)

  VastaaPoista
 4. Keltasirkut kyllä huomaa, kun ovat noin värikkäitä. Tuossa sembrassa majailee kyllä muitakin pikkulintuja. Tuon lintujen määrän on huomannut myös haukka, joka silloin tällöin käy niitä säikyttelemässä.

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno, aivan eksoottinen tunnelma. Aivan tosiaan niinkuin paratiisilintuja jossakin eksoottisissa puissa - ja siihen lumi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa olisi nuo kuvat olleet tarkempia, näky oli tosiaan hauska. Yrin tänään uudestaan,jos tulee samankaltainen tilanne, kun nyt paistelee aurinko.

   Poista
 6. Katsoinkin aluksi, että olet tehnyt vähän pidemmän kuvausmatkan :)

  Kaunista, kotoista eksotiikkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aina tarvitse kaus mennä, voihan se eksotiikka pesiä vaikka takapihalla, eikös;)

   Poista