maanantai 4. helmikuuta 2013

Sinitiaisen ruokailut
Eipä päivä paista, eikä kuu kumota!

Sinitiaiset ovat ahkeria talipötkön nakuttajia. Noita sinttuja on muutenkin enemmistönä tiaisten joukossa ja vähän näkyy sitä perustiaista eli talitiaista.
Talipallot eivät ole kovin suosittuja, joten niitä menee nyt vähän, mutta annas olla kun aurinko alkaa lämmittämään pallon kylkeä, niin kyllä maistuu.

11 kommenttia:

 1. Meillä saavat rasvasiemenpötköt ja talipallot kyytiä. Laitoin lisäksi tarjolle munkkirasvaakin. Sekin kelpaa tinteille hyvin. Toki rasvasiemenpötköjä rakastaa myös tikkapariskunta ja siksikin ne kuluvat nopeaa tahtia. Kiva noita lintusia onkin seurailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tulee seurattua, väliin ei tahdo nahoissaan pysyä, kun on niin paljon lentoliikennettä;)

   Poista
 2. Ihana tuo ensimmäinen kuva, taipuvat vaikka minkälaiselle mutkalle.;)

  VastaaPoista
 3. Hyvin tuntuu maistuvan. Minulla kuhina käy paremmin tuolla metsän ruokintapaikalla kuin tässä kerrostalon vieressä. Melkoisia akropaatteja ne kyllä ovat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä esityksiä on ilo seurata, mutta alkaa tämä blogi olemaan aika pullollaan siivekkäitä, sitä kuvaa mitä on tarjolla;)

   Poista
 4. Kyllä noita pikkulintuja on kiva katsella ja täälläkin on niin hienoja kuvia niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnut taitaa tähän aikaan olla aika suosittuja kohteita;)

   Poista
 5. Miten miulta on jäänytkään tämä blogisi huomaamatta??? Ihania valokuvia linnuista näitähän katselee vaikka kuinka kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, näitä blogeja on kyllä tullut laitettuamelkein joka lähtöön, ei se ihme ole jos niistä joku jää huomaamatta, kun itsekin meinaan sekoilla;)
   Kiva kun löysit tänne, tämä blogi on ensimmäiseni;)

   Poista
 6. Blogini alkuaikoina taisit pitää kommenteillasi blogiani hengissä : ) Samaa kauneutta täällä edelleen, mutta tuo talipötkylä kyllä kohta katkeaa : )

  VastaaPoista