perjantai 15. tammikuuta 2010

Luomu maalaus

Annoin houkutukselle periksi jo senkin vuoksi, että pakollinen sisällä olo jatkuu.
Noiden lyhteiden ympärillä käy kyllä melkoinen vilske ja siipien sutina. Tulee sellainen olo, että jokainen siiven isku pitäisi saada vangittua, kun ei koskaan tiedä, jos joku onnistuisi tosi hyvin. Noiden sirkkujen pyrähtely ja arkuus tekee sen, ettei niitä lennossa ainakaan kovin tarkoiksi saa. Täytyy antaa vain kameran rallattaa niin nopsaan kuin kykenee.

Tässä hieman tämän päiväistä yleiskuvaa.

Jostain valkeuden keskeltä lähestyy...

... laskeutuu siivet kohotettuina

nappaa kauranjyvän ja lentää pois.

6 kommenttia:

 1. Onneksi annoit kameran rallattaa.
  Eikä näitä kyllästy katsomaan, miten muuten pystyisi tarkasti seuraamaan kauranjyvän napsaisua? Nyt voi! Hienot kuvat ja tosi nätisti siivet auki tossa yhessä!!

  VastaaPoista
 2. Hienot ja upeat kuvat taas!
  Kuinka lähellä ikkunasi on näitä lintuja?
  Näissä on taustakin tosi hieno!

  VastaaPoista
 3. Onhan se aika lähellä, kun tykätään katsella noita lintuja kun ne lentelee sinne sun tänne. Mutta on mulla sellainen zoomi, jolla saan lähemmäksi, mutta kun nuo lasit välissä, niin se vähän haittaa tuota kuvan laatua. Näin minä olen sen aatellut, eihän se kuvaaja vaan ne lasit.

  VastaaPoista
 4. Niin, piti vielä sanomani, että rajaan noita kuvia voimakkaasti, ennen tänne laittoa. Sekin varmaan antaa kuvan, että nuo lyhteet ovat melkein ikkunassa kiinni.

  VastaaPoista
 5. Hauska vilinä ikkunasi takana :-)
  Meillä oli ennen samanlainen ja otin kuvia päivittäin, mutta nyt joku on tarjonnut paremmat eväät, koska linnut ovat häipyneet. Tai sitten haukka vei, tai pakkanen. Joskus yllättäen tulee iso joukko, joten uskon, että ovat elossa.

  Hienoa, että pääsen katselemaan sinun lyhteesi vilinää. Hauskaa katseltavaa ja ihania nuo erilaiset asennot ja siipien levitykset. Laita vaan lisää kuvia, näitä on ihana katsella.

  VastaaPoista
 6. Kyllä sen kameran kannattaa antaa rallattaa, tämä digiaika kun antaa siihen halvemman mahdollisuuden kuin aikaisemmin. Ovat nuo pikkukaverit vaan niin mainioita seurattavia. Usein jää pienet jutut huomaamatta, näin kameran välityksellä huomaa ja saa jaettua muillekin iloisia elämyksiä.

  VastaaPoista