perjantai 8. tammikuuta 2010

Pala aurinkoa

Paistaa se päivä risukasaankin. -30 pakkasessa raaka ilma ottaa henkeen ja sieraimet keräävät riitettä sisäpintaan, mutta paistoihan se aurinko hetken aikaa.

Kurkistus kainalon alta


Pala kultaista aurinkoa


Se pimeä puoli

7 kommenttia:

 1. Tuo aurinko nayttaa jopa lampimammalta kuin se joka pyrkii meidan pilvien lapi juuri nyt. Se on enemman hopean kuin kullan varinen.

  VastaaPoista
 2. Kyllä auringon lämmittämään kainaloon on kiva pujahtaa :-)
  Hienoja kuvia ja pidän erityisesti rohkeasta sommittelusta (ja rohkeasta kuvaajasta, joka pakkasta uhmaten on syöksynyt ottamaan kuvia meidän iloksemme).

  VastaaPoista
 3. On teillä sitten ollutkin aika pakkanen!
  Meillä vaan sellasta kahtakymmentä on pitänyt.
  Kuvassasi aurinko antaa niin kauniin kullanvärisen hohteen kaikille puskillekkin, että kyllä se aurinko on oikeesti ihana!
  Ja sinä olet vielä niin hienosti sen osannut ikuistaa kamerallasi!

  VastaaPoista
 4. Sinä urhea ihminen siellä, joka vain menit ja kuvasit, vaikka pakkasta noin paljon. Kannatti kyllä mennäkin, hienot värit on noissa kuvissa!!!!

  VastaaPoista
 5. Kauniita auringon kurkistelukuvia. Oksisto/pensasto näyttää ihanan tiehältä, verkolta joka läpi valosuodattuu.
  Paukkupakkanen tekee jännän olon niinkuin itse auringonvalo olisi polttavan kylmää. -30 on kyllä jo hurjaa, minunlaiseni palelija hytisee jo kymmenen astetta lämpimämmässäkin vaikka miten olisi vaatekerrosta laitettu.

  VastaaPoista
 6. Aurinko tuo aivan satumaisen olon, meilläkin täällä mökillä tekee maiseman postikorttimaiseksi. On teillä siellä ollut pakkasta, en minä olisi pystynyt kuvia ottamaan.

  VastaaPoista