tiistai 17. toukokuuta 2011

KesyhanhiaNäillä hyvin hoidetuilla Ruissalon viheriöillä sen tapasin.Valkoposkihanhen, joka on kuin kesyhanhi ikään. Golfkentän ympäristössä lenteli useitakin suurehkoja hanhiparvia, kovaäänisesti huudellen toisilleen tai sitten alla hääriville ihmisille, kysellen laskeutumislupaa.Meillä sellaista ei ollut ja senpä vuoksi saatiin olla varuillaan, että milloin tulee pallosta takaraivoon. Eipä uskaltanut lähemmäs mennä, eikä kovin sihtailla. Heti kohta, kun pysähtyi, kuultiin takaa varoitushuutoja. Kaipa nuo hanhet tuntevat olonsa turvalliseksi golffareiden reviirillä, ovat tottuneet jo heidän tavoilleen.


6 kommenttia:

 1. Hienot kuvat sait hanhista.
  Golffikentät ruukaavat olla hyvin hoidettuja.
  Hyvä ettet saanut palloa päähän.

  VastaaPoista
 2. Golffarit eivät taida ra´kastaa mitenkään erityisemmin hanhien jätöksiä, joita näiden siivekkäiden metelijöitsien jäljiltä jää melkoinen kasa. Mukavia tyyppejä, mikäli eivät valloita aivan kodin viereistä niittyä. Mukava kuvasarja.:)

  VastaaPoista
 3. Eipä juuri kannata golf kentän liki mennä. Ihme että nuo hanhet siellä ovat turvassa, vai ovatkohan. taitaa tuolla nurmella olla helppo ruokailla. Komea joukko.

  VastaaPoista
 4. 'Rauhanomaista' rinnakkaineloa.

  VastaaPoista
 5. Hanhet varmaan ajattelevat golfkentistä, että kylläpä on ihmiset kerrankin huomaavaisia kun ovat tällaiset hienot ruohikot tänne laittaneet ihan meitä varten. ;)
  Komeita tammia näkyy ensimmäisesäs kuvassa. Vaikka niitä varmaan siellä ruissalossa on runsaasti jokapuolella.

  VastaaPoista