sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Keväällä kuljemme kaksin


Pidettiin viikon mökkiloma ja kiersin lähiseudun kuvauskohteita. Lintuja tuli tietenkin kuvattua Maaningan Patalahdella, josta nämäkin suurelta osin on.
Patalahdella oli ahkeraan "linnustajia" liikkellä ja lintujakin, vaikka eräs lintumies totesi, että on vähän vesilintuja. Kurkia oli sekä joutsenia ja säikähdinpä kaulushaikaraa, joka puhalsi pulloon ihan vieressä. Lintua ei varmaankaan kovin moni pääse näkemään, mutta sen persoonallinen ääni kuuluu kauas. Enpä minäkään päässyt lintua kuvamaan, mutta kuvasin muita, jotka eivät olleet niin salamyhkäisiä.


10 kommenttia:

 1. Kauniita sävyjä, upeita kohteita ja taidolla kuvattuja. Eipä voi ihmiseltä muuta edellyttää. Kiitos ilon tuottamisesta, näillä voin herkutella ennen omien tuttujen lintujeni tapaamista.:)

  VastaaPoista
 2. Hauska kuvasarja tilainteista, joka vääjäämättä johtaa myöhemmin kesän edetessä iloisiin perhetapahtumiin. Tykkään erityisesti kurkikuvasta pajunkissoineen ja keväisen auringon kultaamine ruokoineen ja heinineen. Kiitos elämyksestä!

  VastaaPoista
 3. Hienoja pariskuntia! Ensimmäisessä lisäksi upea taianomainen tunnelma.

  VastaaPoista
 4. Kyllä olet saanut edustavan kokoelman 'muuttajia'.
  Näistä on meilläkin jo useita nähty.
  Järvet ovat vielä kokolailla jäässä. Purojen suut kokoavat suliin joutsenet, telkät, lokit, koskelot ja on siellä tietenkin sorsia lajitelma.
  Ankeaa se vielä on näillä korkeuksilla muuttajien elämä.
  Västäräkki käväsi Mökin pihalla ennen Vappua ja häipyi vähin äänin johonkin...
  Hyvää alkanutta toukokuuta - kuvauksiin ja muutenkin...!

  VastaaPoista
 5. Varsinkin ylin kuva on kaunis!

  VastaaPoista
 6. Kurkikuva on minustakin todella kaunis. Kaveri onkin monella jo katsottuna, laji kuin laji. Mainio kokoelma kaikenlaisia lintuja.

  Lintujen muutto on varmaankin vähän jäissä tällähetkellä, kun on niin kylmät pohjoisenpuoleiset tuulet. Itse olen huomannut, että Helsinginseudulla vesilintuja on paljon, mutta jo Pirkanmaalla aikapaljon vähemmän.

  VastaaPoista
 7. Hienot kuvat. Kurkikuva on väritykseltään ja
  tunelmaltaan kaunis.

  VastaaPoista
 8. Sinulla on kuvissasi aina upea tunnelma ja valo. Taidokasta harkittua kuvaamista ja upea lopputulos. Taattua pehmyt piirtoa.
  Kurkikuva on ihan huippu.

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuvia, mukavasti olet saanut aina pariskunnan kuvaan, kurkikuva on herkkä, siinä on upea valo. Ihanaa toukokuuta sinulle!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille noista ihanista kommenteista, toukokuu on kyllä ihanaa aikaa. Luonnossa on mukava kulkea ja katsottavaa riittää.

  VastaaPoista