perjantai 22. huhtikuuta 2011

Sain tunnustuksen

Sain Mayollta tunnustuksen, kiitokset siitä.
En kuitenkaan jatka eteenpäin nimeämällä ketään erityisesti, mutta tahdon jakaa sen teidän kaikkien kanssa ja samalla toivottaa vielä kertaalleen Iloista Pääsiäistä ja kuvausilmoja jokaiselle.

Tunnustuksen saajan pitäisi näyttää 3-5 ennennäkemätöntä kuvaa , katsotaanpa löytyykö, pieni hetki......tässäpä neljä. En nyt ole ihan varma olenko jo näitä postaillut, mutta laitan pienestä epävarmuudesta huolimatta.

Sateen jälkeen 1, 2, 3 ja 4


8 kommenttia:

 1. Tunnustukset ovat paikallaan, upeista kuvistasi..niitä on aina kiva käydä katsomassa.
  Hyvää Pääsiäistä Sulle.

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksesta!
  Hienot kuvat kaikki, oikein alkaa kesäsadetta jo kaipailla.. erityisesti toinen kuva kaukaisine valonvälkkeineen viehättää minua tavattomasti.
  Hyvää pääsiäisenaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kaunista. Kiitos. Ensimmäisestä tulee mieleen, että ei tee mieli mennä pikkukengissä kävelemään, kengät kastuu : )

  VastaaPoista
 4. Onnittelut myös minulta, todella aiheellinen tunnustus. Yllä olevissa kuvissa on aivan upea värimaailma, kykenin aistimaan kosteuden ja viileyden, melkeinpä sateen maun kielelläni.:)

  VastaaPoista
 5. Et kyllä tunnustusta turhaan saanut, olet tosi hyvä kuvaaja, ja kuvasi ovat todella kauniita ja taidolla otettuja, kiitos niistä!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut tunnustuksesta :) Kauniita "helmiä", löytyi julkaisemattomista kuvista. Ensimmäinen lempparini, kaikki upeita.

  VastaaPoista
 7. Jotenkin tosi kivat värit sun kuvissasi. Sait oikeastaan kuvillasi kaipaamaan kepeää sadetta ja pisaroita lehdillä yms. Ja ne pisarat taas luovat uuden maailman ihmeineen silmiemme eteen.

  VastaaPoista