lauantai 9. huhtikuuta 2011

Ne ensimmäiset


Ensimmäistä kertaa tälle keväälle tuli piipahdettua pellon reunaan tutkailemaan onko saapunut siivekkäitä.
Ainakin joutsenia ja hanhia sekä jokunen töyhtöhyyppä. Kovin oli kaukana lintuset,  mutta täytyy kuitenkin postata, onhan ne ensimmäiset.


7 kommenttia:

 1. Täältä joutsenet ovatjo matkanneet kauemmas, liekö tulleet sinnepäin. Töyhtöhyyppää en ole päässyt vielä edes näkemään, ei ole sellaista peltoa ihan liki. Eikö olekkin ihanaa aikaa.

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja niin mieltä lämmittävää. Nyt siitä sun putkesta vasta iloa alkaa olla kun pääset näitä kuvailemaan ;) Töyhtiksiä on jo täälläkin, ne tulee tosi aikaisin.

  VastaaPoista
 3. Hauskan näköinen tuo töyhtöhyyppä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä, kevät on riemua täynnä ja nuo linnut tekevät siitä melkein juhlaa. Olisi niin mukava tarpoa tuolla pellon pientareilla ja odotella niitä isoja parvia. Täytyy vain tyytyä tiiraileen kauempaa.
  Nämä kuvat on otettu pienemmällä putkella, ei tullut laitettua sitä isompaa, kun ajattelin, ettei ole mitään kuvattavaa. Lumet on sulaneet melko kyytiä ja lämpimät tuovat linnut, jospa huomenna käyn uudelleen.
  Töyhtis on kyllä hauskan näköinen, jotenkin niin tärkeä.

  VastaaPoista
 5. Soma lintujoukko pellolla, sieltä onkin lumet jo hyvin sulaneet, meillä on vielä ainakin 30 cm ja metsässä enemmänkin. Töyhtis on hauska lintu ja sillä on jänskä ääni.
  Mukavaa sunnuntaita:)

  VastaaPoista
 6. Töyhtöhyypällä on nimensä veroinen aina lystikäs olemus.

  VastaaPoista
 7. Komeita kotkotuksia sinulla täällä. Taitavat kaikki olla pesänteko mielessä enemmän ja vähemmän : )

  VastaaPoista