keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Lentonäytöksiä
Sieltä ne tulevat, matalalla liitäen kohti kotipesää.


Kuvioliitoa pääskysten siivin.

Näillä siivillä lennetään kauas.

Poskitanssikin onnistuu ilmassa.


11 kommenttia:

 1. Varsinainen lentonäytös! Virtaviivainen on tämä lintu. Ihanat kuvat kerran taas!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita pääskyjä katsellessa tuli mieleen, että vaikka ne ovat nopeita lentäjiä ja ilmassa on useampi siipipari, niin ne kuitenkaan törmäole toisiinsa. On niillä vaan nopeat refleksit.
   Pääskysen ruumiinrakenne on luoto kiitämään ilmojen halki.

   Poista
 2. No johan nyt!! Upeita lentokuvia olet ikuistanut!! Onnittelut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monta kuvaa tuli napsittua ja jännityksellä odotin, että onko yhtään kelvollista. Niitä on aika hankala tarkentaa, kun ovat niin nopeita ja kun vielä kuvaan manuaallisesti, niin hävikki kuvissa on suuri.

   Poista
 3. Kyllä on kiva katsoa kaikkia näitä hienoja lintukuviasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tullutkin kuvattua lintuja melkoisesti ja johtunee varmasti kuvauskaverista, joka on sanoisinko, että, vallan erikoistunut lintukuvaukseen.

   Poista
 4. Taidokasta kuin pääskyn lento tämä sinun kuvaamisesi. Toki niitä harhalaukauksiakin tulee(itsellä ainakin eninosa), varsinkin manuaalisesti kuvaamalla. Tänään kyllä olin taas antaa periksi ja kääntää nappulat automatiikalle kun ei mikään tuntunut onnistuvan. Onneksi on digi.

  VastaaPoista
 5. Sehän tässä on hyvä, kun saa surutta painaa kuvaa menemään, aina sieltä joukosta jotain kelvollista löytää.

  VastaaPoista
 6. Upeita lentonäytöksiä! Hienoja kuvia muutenkin toinen toisensa jälkeen.
  Miten minulle tulee historia mieleen alkuajoilta, kun aloit bloggailla. Millähän nimellä mahdoin silloin olla liikenteessä, olinko Leijonainen, vai Unda, vai Uuna, vai mikä näistä sivupersoonistani. Minulla oli pitkä bloggaustauko, mutta viime syksynä aloin taas innostua tästä uudestaan.
  Sinä olet viisaasti pysynyt samassa blogissa, niin on historiaakin pitkälle taaksepäin. Minä olen lennellyt lintujesi lailla :-)
  Paljon terveisiä, Usva

  VastaaPoista
 7. Onpas kiva kuulla Uuna sinusta, niin se oli nimesi silloin.
  Viisaasti ja viisaasti, onhan noita blogeja ollut jos jonkinlaisia,mutta tämä on säilynyt. Pidin kyllä tauon minäkin, tämän blogin kohdalla, aloin taas postailleen nyt keväällä, vaikka kuvaus into ei niin kiivas ole kuin aloittaessani.
  Kiitos Usva Uuna, tulenpa vieraisille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin nytkin Uuna pitkän aikaa, mutta otin tähän blogiin www-osoitteen, ettei tarvii pgspg:tä tavata. Olin silloin Usva kun otin osoitteen ja nyt tulee kohta vuosi täyteen ja uusinnan aika. Ajattelin että on parempi olla sama nimi kuin silloin, että lasku löytyy jostain ja saan jatkettua sitä. En nyt juuri haluaisi menettää tätä blogia, vaikka minulla onkin taideblogi Siirasiipi. Sinne on linkki blogissani, jos joskus halauat kurkata. Meillä on muuten menossa mandala-haaste. Kiinnostaako, sinä kun olet taiteilija myöskin, niin muistan :-)

   Poista