torstai 19. heinäkuuta 2012

Mandala, haaste 4Tämän viikon mandala oli kovan punnerruksen tulos, pikkaisen jo ote herpaantui.
Tästä voisi päätellä, että uneni ovat ruusunpunaisia, mutta ehkäpä näin ei kuitenkaan ole.

Postaus ei onnistunut suunnitelmien mukaan ja täytynee laittaa tuotokset ihan normaalin kaavan mukaan jatkossa.

Täältä löydät lisää

6 kommenttia:

 1. Katsoja ei näe mitään ongelmia, mitä on tehdessä ollut. Näkyy vain mielenkiintoinen, hieno mandala. Vaikka vaaleanpunaista vähän onkin, kyllä tässä jännitteitä on tarpeeksi. Karhu nukkuu tyytyväisenä, mutta ei auta kylkeä kääntää, tai putoo kalojen joukkoon. Toisaalta sieltä voisi saada aamupalan tassua ojentamalla. Mutta nukkuja ei taidakaan olla karhu, koska kuono on niin kapea. Uniset hienot silmät. Pidän kala- ja kukkakehistä nukkujan ympärillä, myös taustakuvioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein alukutyön paperille, siirsin kuvan koneelle ja et uskokkaan kuinka monta kertaa sille väriä laitoin, poistin, laitoin jne. kunnes sitten päätin tässä ja nyt.
   Siinä on mukana unimaailmaa, mutta myös jotain ulkopuolistakin.

   Poista
 2. Ruusunpunainen rauhallinen tunnelma, se heti viehätti. Tulee mieleen kevät. Jään sulatessa kalasaaliit odottavat ja kukat pukeavat kukkaan. Mandalapallosi keinuu vedessä kuin lapsi kehdossa. Tätä unta katsele mielellään.

  VastaaPoista
 3. Tämä olisi suunnittelultaan valmis keraaminen lautanene. Taidokkaasti tehty, kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. Tuonne karhun kainaloon haluaisi käpertyä talviunille ja unohtaa koko kavalan maailman, vaikka tässä ulkopuolinen maailma on kaunista, kaloja ja kukkasia. Tämä on niin tosi ihana mandala.

  VastaaPoista
 5. Minusta tämä on hirmu suloinen! Hienosti piirretty.

  VastaaPoista