sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Vardön satamaHarmittaa hirveästi, ettei tullut tuota Vuoreijaa kuvattua, sen rakennuksia ja talojen värileikkiä. Kaupunki oli tosi mielenkiintoinen vanhoine, hajoavine rakennuksineen. Ei ollut varmaankaan mitään kaupunkisuunnittelua, sillä rakennukset olivat niin moninaisia ja olikohan kahta saman väristä, tuskin ihan rinnakkain.
Kesäaikana se voisi olla taiteilijoiden paratiisi, ainakin näin aurinkoisella säällä saattoi kuvitella, totuus on varmaankin toinen.
Paljonhan Vuoreijaan oli rakennettu uutta, joka poikkesi tyystin kaupungin vanhasta osasta. Vardössä voisi majailla pitempäänkin, kulkea kaduilla ja nauttia sen erilaisuudesta.

Tämä on siis siitä satamasta.

Laiturin reunaanoli kiinnitetty renkaita killumaan ja ihan syystä. En tuosta veneilystä saati kalastuksesta paljokaan tiedä, mutta kai nämä on jotain pehmusteita veneille.

Betoniset laituritkin ovat ajankuluessa rapautuneet. Suolainen merivesi ottaa veronsa. Noissa väreissä ja muodoissa on jotain kiehtovaa.

Nuori selkälokki ( näin oletan ), oleili myöskin satama alueella muiden lokkien ja pikkukajavien seurana.

Pikkukajava värikylvyssä. Aurinko kultasi veden heijastuksia apuna käyttäen ja kylpevä lintu pyöräytteli siihen sinisiä renkaita sulillaan.1 kommentti: