perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kiltti lintu, paha lintuEdustaako pikkukajava valkeudellaan sitä hyvää ja puhdasta, ehkä näin. Pesiväthän kajavat sopuisasti yhdessä, ahtaasti jyrkänteen rinteillä. Kyllähän nekin voivat välillä olla tukkanuottasilla ja torailla naapureiden kanssa, sitä se ahtaus teettää.

Entäs sitten tämä tumma liitelijä, kulkee yksin omia polkujaa. Korpin ilmestyminen kallioiden yläpuolelle aiheuttaa kajava yhdyskunnassa hysteerisen mekkalan. Paha, tuhma korppi, oikea munarosvo. Korpin mustana kiiltävä hahmo edustaa sitten sitä pahaa ja ilkeää.

1 kommentti:

  1. Sinä sen kirjoitit, hyvä ja paha, valkoinen ja musta. Vähemmän viattoman valkeasta on kirjoitettu kuin paatuneen mustasta, pahan edustajasta. Ja kuitenkin, värillä ei ole väliä. Itse olen kiinnostunut tarinoista ja hahmoista niiden takana, siksi korppi on kuvista kiinnostavampi. Siitä on kirjoiteltu kautta ihmisen historian, milloin pahan enteenä, milloin noitien yhdyshahmona tuonpuoleiseen. Ilman tekstiäsi kuvat olisivat olleet hienjoja otoksia, mutta tekstin kera ne avasivat mielikuvituksen portteja. Kiitos harmaita aivosoluja kutittelevasta postauksesta...:)

    VastaaPoista