lauantai 5. kesäkuuta 2010

Neidonkenkä

Kuvia Keminmaalta 1

Ensimmäistä kertaa elämässäni kohtasin metsäisessä lehdossa Neidonkengän, kauniin kämmekän. Kaunotar oli nimensä veroinen. Metsässä oli liikuskellut useampikin neito ja olivat pudotelleet kenkiään kielojen, orvokkien ja kulleroiden sekaan.
Nämä kaunottaret on kuvattu Keminmaalla.

8 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis, en ole edes tiennyt tuollaisen kukan olemassa olosta saati sitten nähnyt. Ihastuttava ja kauniin herkästi taas olet kuvannut.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiitsa. Ensimmäinen kerta minullekin ja saan kiittää tätä kuvaus harrastusta siitä. Tuskin olisin mennyt metsään samoileen, jollei tuota kameraa olisi.

  VastaaPoista
 3. Tämä on ihan uusi tuttavuus mulle. En ole koskaan nähnyt. Kaunis, ja todella ihan kengän näköinen. Kiitos sulle uudesta tuttavuudesta.

  VastaaPoista
 4. Onpa upea ja kaunis kukka, muistuttaa etäisesti orkideaa.

  VastaaPoista
 5. Neidonkenkää olen useasti pohjoisessa yrittänyt "metsästää", mutta ilmeisesti on niin, että kukka näyttäytyy silloin, kun itse tahtoo. Onnittelut hienosta löydöstä!

  VastaaPoista
 6. Tuo kukka kummasti sykähdytti, kävin kuvaamassa sitä vielä toisenakin päivänä. Nämä näkemäni kasvoivat vanhassa metsäkoneen urassa.

  VastaaPoista
 7. Kaunis ja harvinainen kukka. Tällaisen kohtaamisen muistaa kauan, ja mikä mukavinta, siitä kohtaamissesta jää muisto kuvan muodossa.

  VastaaPoista
 8. Onnittelut myös minulta, tuon harvinaisen kukan löytämisestä/kuvaamisesta. Sykähdyttävän kaunis ja harvinainen löytö.

  VastaaPoista